SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati

Ivana Pavlović

14:30

Sezonski recepti 0

Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.

slana rozen torta
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 pakovanje kora za rozen tortu
  • 500 g feta sira
  • 400 g kisele pavlake
  • 100 g putera
  • 250 g šunke
  • 200 g ajvara
  • 100 g majoneza
  • 100 g edamera

Priprema:

Umutiti maslac sobne temperature, pa dodati majonez, pavlaku, feta sir, sjediniti fino smesu, podeliti na dva dela, pa u jedan dodati seckanu šunku, a u drugi ajvar. Filovati rozen korice: korica, fil ajvar, korica beli fil i tako redom. Završiti zadnju koru ajvarom, ostaviti da odstoji i izrendati edamer odozgo.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading