RUČAJTE KAO ITALIJANI Brzi špageti samo sa paradajz sosom
Jednostavan ručak,a svi ga vole.
Špageti sa paradajz sosom
Sastojci:
1 pakovanje špageta
500 ml soka od paradajza
2 čena belog luka
1 kašičica suvog origana
So i biber
Priprema:
Na zagrejanom ulju prodinstajte iseckan beli luk samo dok ne zamiriše. Dodajte paradajz sok i kuvajte na tihoj vatri dok se ne zgusne. Otprilike pola količine treba da ispari. Dodajte origano. Špagete skuvajte po uputstvu sa pakovanja, ocedite i dodajte kašiku ulja da se ne slepe. Sipajte ih u činiju, prelijte sosom i izmešajte. Popsite odozgo origanom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREDLAŽEMO SUPER RUČAK Špageti sa piletinom i spanaćem u kremastom sosu
Savršen vikend ručak.
RUČAK OD 225 DINARA Ovo jelo svi obožavaju, a mogu da jedu bar tri osobe za male pare!
Ako imate u frižideru, možete špagete da pospete u tanjirima sa malo parmezana.
PREDLOG ZA RUČAK Najbrži recept za testeninu sa kačkavaljem koja se pravi u jednoj šerpi
Ukusno jelo koje može biti bilo koji obrok kada imate malo vremena za pripremu.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)