RUČAJTE KAO ITALIJANI Brzi špageti samo sa paradajz sosom
Jednostavan ručak,a svi ga vole.
Špageti sa paradajz sosom
Sastojci:
1 pakovanje špageta
500 ml soka od paradajza
2 čena belog luka
1 kašičica suvog origana
So i biber
Priprema:
Na zagrejanom ulju prodinstajte iseckan beli luk samo dok ne zamiriše. Dodajte paradajz sok i kuvajte na tihoj vatri dok se ne zgusne. Otprilike pola količine treba da ispari. Dodajte origano. Špagete skuvajte po uputstvu sa pakovanja, ocedite i dodajte kašiku ulja da se ne slepe. Sipajte ih u činiju, prelijte sosom i izmešajte. Popsite odozgo origanom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREDLAŽEMO SUPER RUČAK Špageti sa piletinom i spanaćem u kremastom sosu
Savršen vikend ručak.
RUČAK OD 225 DINARA Ovo jelo svi obožavaju, a mogu da jedu bar tri osobe za male pare!
Ako imate u frižideru, možete špagete da pospete u tanjirima sa malo parmezana.
PREDLOG ZA RUČAK Najbrži recept za testeninu sa kačkavaljem koja se pravi u jednoj šerpi
Ukusno jelo koje može biti bilo koji obrok kada imate malo vremena za pripremu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)