IZMEŠAŠ, ISPEČEŠ i GOTOVO! Doručak od starog hleba i nekoliko sastojaka iz frižidera
Odličan način da potrošite ostatke hrane.
Sastojci:
7-8 kriški starog hleba
6 jaja
100 g šunke
200 g sirnog namaza
1 crni luk
1 čaša kisele pavlake ili jogurta
Priprema:
Iseckan crni luk prodinstajte da omekša. Podmažite tepsiju uljem i poređajte hleb. Preko rasporedite iseckanu šunku, luk, sirni namaz na više mesta. U posudi pomešajte umućena jaja i pavlaku, začinite ih solju i biberom. Prelijte preko nadeva i pustite da stoji 30-40 minuta. Pecite na 180 stepeni dok se ne zapeče.
Možda vas zanima:
PITA IZ TIGANJA Zdravo jelo koje se spremi očas posla, a ima fantastičan ukus!
Za pitu iz tiganja potrebno je da odvojite samo malo vremena.
OMLET SA SPANAĆEM Zdrav doručak koji će vas držati sitim nekoliko sati
Sigurni smo da ste više puta čuli da je doručak najvažniji obrok u toku dana i da ga nikako ne treba preskakati, zato vam predlažemo ovaj jednostavni recept za jaja sa spanaćem.
OMLET IZ RERNE Doručak koji daje energiju, svi ga vole, a po ovom receptu se nema prženja!
U omlet možete da dodate po želji i druge sastojke.
SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)