IZMEŠAŠ, ISPEČEŠ i GOTOVO! Doručak od starog hleba i nekoliko sastojaka iz frižidera
Odličan način da potrošite ostatke hrane.
Sastojci:
7-8 kriški starog hleba
6 jaja
100 g šunke
200 g sirnog namaza
1 crni luk
1 čaša kisele pavlake ili jogurta
Priprema:
Iseckan crni luk prodinstajte da omekša. Podmažite tepsiju uljem i poređajte hleb. Preko rasporedite iseckanu šunku, luk, sirni namaz na više mesta. U posudi pomešajte umućena jaja i pavlaku, začinite ih solju i biberom. Prelijte preko nadeva i pustite da stoji 30-40 minuta. Pecite na 180 stepeni dok se ne zapeče.
Možda vas zanima:
PITA IZ TIGANJA Zdravo jelo koje se spremi očas posla, a ima fantastičan ukus!
Za pitu iz tiganja potrebno je da odvojite samo malo vremena.
OMLET SA SPANAĆEM Zdrav doručak koji će vas držati sitim nekoliko sati
Sigurni smo da ste više puta čuli da je doručak najvažniji obrok u toku dana i da ga nikako ne treba preskakati, zato vam predlažemo ovaj jednostavni recept za jaja sa spanaćem.
OMLET IZ RERNE Doručak koji daje energiju, svi ga vole, a po ovom receptu se nema prženja!
U omlet možete da dodate po želji i druge sastojke.
SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO NARAŠĆE KAO LUDO Korisni trikovi za najbolje pecivo
Jednostavni, a korisni trikovi.
PILEĆI GULAŠ Idealno jelo za hladne tmurne dane, a puno vitamina i minerala
Sočan spoj povrća sa mesom, za prave gurmane.
TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
Komentari (0)