SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.
Sastojci:
5 jaja
50 g šunkarice
30 g rendanog parmezana
2 kašičice maslinovog ulja
1 kašičica putera
1 mladi luk
Priprema:
Šunkaricu iseckajte na kockice. Skuvajte jedno jaje. Mladi iseckajte na kolutove. U tiganju zagrejte jednu kašičicu ulja pa dodajte dva umućena jaja. Ne mešajte. Na ispečeni omlet poređajte kolutove barenog jaja, preko šunku, luk i parmezan i prelijte vrelim istopljenim puterom. U drugom tiganju napravite na isti način omlet od preostala dva jajeta i preklopite njim prvi omlet i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OMLET IZ RERNE Doručak koji daje energiju, svi ga vole, a po ovom receptu se nema prženja!
U omlet možete da dodate po želji i druge sastojke.
FRITATA ZA DORUČAK Omlet na italijanski način sa pečenicom i lukom, daje snagu za ceo dan!
Savršen doručak za dve osobe.
UŠTIPCI SA JOGURTOM Najbrži i najjednostavniji koje ste do sada probali
Dobićete punu činiju mekih loptica koje će deca obožavati.
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
MAFINI Fenomenalni zalogajčići nestaće sa stola odmah
Idealni kada navrate nenajavljeni gosti, a osvojiće i one koji ne vole mafine.
URADITE OVO I PALAČINKE ĆE BITI VAZDUŠASTE Neće imati grudvice niti se cepati
Efikasni saveti pomoćiće da dobijete idealno testo za palačinke.
KINOA SALATA BOLJA OD ONE KLASIČNE Ukusna i aromatična, rashladiće vas u trenu
Zdrava i preukusna, pravićete stalno.
SPANAĆ NA MLEKU S JAJIMA Sočno jelo koje se pravi lako, a govori 5 jezika
Fenomenalno jelo oduševiće i one izbirljive.
KRMENADLE SA JABUKAMA Sočni delikates koji ukusom obara s nogu, a meso se lepi za prste
Još bolje od klasičnih, prste da poližete.
Komentari (0)