SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!

Trpeza/ V.V.

09:00

Sezonski recepti 0

Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.

SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Shutterstock

Sastojci:

5 jaja

50 g šunkarice

30 g rendanog parmezana

2 kašičice maslinovog ulja

1 kašičica putera

1 mladi luk

Priprema:

Šunkaricu iseckajte na kockice. Skuvajte jedno jaje. Mladi iseckajte na kolutove. U tiganju zagrejte jednu kašičicu ulja pa dodajte dva umućena jaja. Ne mešajte. Na ispečeni omlet poređajte kolutove barenog jaja, preko šunku, luk i parmezan i prelijte vrelim istopljenim puterom. U drugom tiganju napravite na isti način omlet od preostala dva jajeta i preklopite njim prvi omlet i poslužite.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading