SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.
Sastojci:
5 jaja
50 g šunkarice
30 g rendanog parmezana
2 kašičice maslinovog ulja
1 kašičica putera
1 mladi luk
Priprema:
Šunkaricu iseckajte na kockice. Skuvajte jedno jaje. Mladi iseckajte na kolutove. U tiganju zagrejte jednu kašičicu ulja pa dodajte dva umućena jaja. Ne mešajte. Na ispečeni omlet poređajte kolutove barenog jaja, preko šunku, luk i parmezan i prelijte vrelim istopljenim puterom. U drugom tiganju napravite na isti način omlet od preostala dva jajeta i preklopite njim prvi omlet i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OMLET IZ RERNE Doručak koji daje energiju, svi ga vole, a po ovom receptu se nema prženja!
U omlet možete da dodate po želji i druge sastojke.
FRITATA ZA DORUČAK Omlet na italijanski način sa pečenicom i lukom, daje snagu za ceo dan!
Savršen doručak za dve osobe.
KAJGANA SA AJVAROM Doručak pun proteina koji greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a razvaljuje ukusom.
KAJGANA NA MAĐARSKI NAČIN Pikantna i aromatična, neće joj odoleti ni oni izbirljivi
Savršena za doručak uz šolju jogurta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)