ZA LJUBITELJE PIKANTNE HRANE Omlet koji će vam jutro učiniti lepšim
Prost je za pripremu.
Indijski omlet
Sastojci:
2 kašike ulja
1 glavica crnog luka
1/2 kašičice kima u prahu
1 čen belog luka
korijander
1 paradajz
1 bareni krompir
25 g obarenog pasulja
čili paprika
25 g obarenog kukuruza
2 jajeta
25 g rendanog kačkavalja
so, biber
Priprema:
Zagrejte ulje u tiganju i ispržite luk, pa seckano povrće. Posolite i pobiberite, pa pojačajte vatru i prelijte umućenim jajima. Dobro promešajte. Isključite ringlu i poklopite omlete, pa ga ostavite na ugrejanoj ringli dok
ne dobije tamniju boju. Okrenite ga i po njemu pospite rendani kačkavalj. Čim se sir rastopi, omlet poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JAJA NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Ovaj metod pripreme najukusnijeg doručka će vas oduševiti!
Prosto je i jednostavno.
PO BAKINOM RECEPTU Mekani mafini koji se tope u ustima
Doručak za poželeti.
DORUČAK ZA POŽELETI Jaja unutar paradajza je predivno i malo drugačije jelo
Oduševiće vas ukus.
OMLET SA SPANAĆEM Zdrav doručak koji će vas držati sitim nekoliko sati
Sigurni smo da ste više puta čuli da je doručak najvažniji obrok u toku dana i da ga nikako ne treba preskakati, zato vam predlažemo ovaj jednostavni recept za jaja sa spanaćem.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)