Brz i zdrav ručak koji vam može odlično doći za vreme posta PASTRMKA S KROMPIROM
Fileti pastrmke s hrskavom koricom posluženi s kromiprom mogu da vma pomognu da izdržite dane posta.
Pastrmka s krompirom
Sastojci:
4 fileta pastrmke
4 kašike kukuruznog brašna
4 kašike posnog margarina
1 limuna
1 kašika kapara u sirćetu
2 kašike seckanog svežeg peršuna
so, biber
Priprema:
Stavite brašno u plitku posudu. Ribu posolite i pobiberite, pa lagano utisnite u brašno da se obloži. Rastopite puter u velikom tiganju na srednjoj vatri. Kada puter počne da peni, dodajte ribu i smanjite vatru na srednju. Pecite ribu 3-4 minuta sa svake strane. Prebacite ribu na tanjir i držite na toplom. Skinite posudu s vatre. Dodajte limunov sok, kapare i seckani peršun. Riblji file kašikom prelijte sosom od putera i limuna. Poslužite uz kuvani krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)