Brz i zdrav ručak koji vam može odlično doći za vreme posta PASTRMKA S KROMPIROM
Fileti pastrmke s hrskavom koricom posluženi s kromiprom mogu da vma pomognu da izdržite dane posta.
Pastrmka s krompirom
Sastojci:
4 fileta pastrmke
4 kašike kukuruznog brašna
4 kašike posnog margarina
1 limuna
1 kašika kapara u sirćetu
2 kašike seckanog svežeg peršuna
so, biber
Priprema:
Stavite brašno u plitku posudu. Ribu posolite i pobiberite, pa lagano utisnite u brašno da se obloži. Rastopite puter u velikom tiganju na srednjoj vatri. Kada puter počne da peni, dodajte ribu i smanjite vatru na srednju. Pecite ribu 3-4 minuta sa svake strane. Prebacite ribu na tanjir i držite na toplom. Skinite posudu s vatre. Dodajte limunov sok, kapare i seckani peršun. Riblji file kašikom prelijte sosom od putera i limuna. Poslužite uz kuvani krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)