PRSTE DA POLIŽEŠ! Sočna piletina u pesto sosu sa čeri paradajzom
Jelo koje se brzo sprema, a svima će se dopasti.
Sastojci:
1 kg belog mesa
150 g pesto sosa
500 g čeri paradajza
Biber, so
Priprema:
Šnicle začinite solju i biberom po ukusu, pa uvaljajte u pesto sos. Stavite u tepsiju, preko stavite još malo pesta i pecite pola sata u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Dodajte čeri paradajz sa strane, pa pecite još 20 minuta, odnosno dok meso ne omekša. Poslužite uz pire krompir.
Možda vas zanima:
TERIJAKI PILETINA Ukusan ručak, na stolu za 20 minuta
Poslužite uz kuvani pirinač.
ODLIČAN RUČAK Sočna piletina krčkana u ljutom sosu
Servirajte uz kuvani krompir ili pirinač.
GULAŠ SA PIVOM Mekani zalogaji od mesa u ukusnom saftu su odličan ručak
Poslužite uz pire ili kuvani krompir.
PREDLOG ZA RUČAK Predivna piletina krčkana u sosu
Ovako pripremljenu piletinu poslužite uz kuvani krompir ili pirinač.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)