PREDLOG ZA RUČAK Predivna piletina krčkana u sosu
Ovako pripremljenu piletinu poslužite uz kuvani krompir ili pirinač.

Sastojci:
500 g belog pilećeg mesa
1 mala čaša kiselog mleka
1 crni luk
2 kašike soka od paradajza
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica mlevene paprike
½ l pilećeg bujona
Priprema:
Na maslinovom ulju prodinstajte iseckan luk. Dodajte meso isečeno na komade, mlevenu papriku, sok od paradajza i dinstajte dok meso ne promeni boju. Dodajte pileći bujon, kiselo mleko, so i biber po ukusu. Krčkajte 15-20 minuta na tihoj vatri, odnosno dok meso ne omekša. Po želji, pre serviranja pospite iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

RUČAK ZA ZAUZETE ŽENE Savršen spoj ukusa, a na stolu je već posle 30 minuta!
Paketići od piletine punjeni senfom i umotani u slaninu oduševiće vaše ukućane i lepo ih zasititi.

BRZO I UKUSNO Sočna svinjska džigerica u pikantnom saftu, jeftino i izdašno jelo
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.

UŠTIPCI OD MESA I POVRĆA Jeftini i jednostavni, brzo se prave, a dobićete veliku količinu
Uštipke poslužite uz krompir ili kuvani pirinač, a mogu se jesti i samo uz sezonsku salatu.

RUČAK ZA 30 MINUTA Pileći bataci u sosu od paradajza, sočno meso pikantnog ukusa
Piletina se najčešće priprema za ručak, a ovo je jedan od brzih recepata za ukusan obrok.

NEODOLJIVE BOLONJEZE Italijanski specijalitet na posan način, zaboravićete da nedostaje meso
Prave se lako, a pojedu u slast.


MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.
Komentari (0)