TERIJAKI PILETINA Ukusan ručak, na stolu za 20 minuta
Poslužite uz kuvani pirinač.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ODLIČAN RUČAK Pečeno pile sa ovim začinima je aromatično i veoma ukusno
Pečeno pile pripremljeno na ovaj način poslužite uz krompir ili pirinač.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Sočna piletina u pesto sosu sa čeri paradajzom
Jelo koje se brzo sprema, a svima će se dopasti.

PREDLOG ZA RUČAK Predivna piletina krčkana u sosu
Ovako pripremljenu piletinu poslužite uz kuvani krompir ili pirinač.

NAJBOLJI GULAŠ SA MAKARONAMA Svi ga vole i traže dodatak!
Ovo jelo će okupiti porodicu za stolom.
1 kg pilećih prsa
50 g susama
8 kašika soja sosa
1,5 kašika kukuruznog skroba
1,5 kašika rendanog đumbira
3 kašike meda
3 čena belog luka
3 kašike vode
3 kašike pirinčanog sirćeta
Priprema:
Pomešajte soja sos, med, vodu, pirinčano sirće, kukuruzni skrob, đumbir i iseckan beli luk. Meso isecite na komade veličine zalogaja i posolite. U dubljem tiganju na malo zagrejanog ulja propržite piletinu sa svih strana – desetak minuta. Dodajte mešavinu sa soja sosom i dinstajte na tihoj vatri oko pet minuta. Dodajte susam i izmešajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.
Komentari (0)