TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA Otkrivamo kako da jaja ne puknu dok se kuvaju
Primenite ove savete mudrih domaćica i nećete se nervirati dok farbate uskršnja jaja.

Ne treba da pretrpate šerpu jajima da se ne bi sudarala tokom kuvanja – to dovodi do pucanja. Stavite manje jaja i obavezno dodajte jednu kašiku sirćeta u vodu. Mešajte vodu dok ne proključa, kuvajte 7 minuta, pa ostavite da jaja stoje u toj vodi pola sata. Iskusne domaćice tvrde da će jaja tako ostati cela. U vodu možete dodati i pola kašičice soli, tako su naše bake štitite jaja od pucanja tokom kuvanja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)