JEŽIĆI OD JAJA Dekorativno posluženje koje će vam biti žao da pojedete!
Napravite savršeno posluženje od polomljenih jaja.
Sastojci:
6 jaja
3 kašike senfa
4 kašike majoneza
1 kašikq maslinovog ulja
So, biber, vlašac
1 sveža crvena paprika
Priprema:
Jaja tvrdo skuvati, oljuštiti i prepoloviti. Izvaditi žumanca. Pomešati žumanca sa senfom, majonezom, maslinovim uljem, solju i biberom. Dobro izmešati da se dobije glatka smesa. Napuniti polovine jaja. Listove vlašca iskidati na jednake komade i zabosti u smesu od žumanaca da se dobiju bodlje. Od kockica paprike napraviti oči, a od komadića vlašca nos. Ohladiti pre služenja.
NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Gotova dok pristavite kafu, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nestane sa stola odmah.
SLANI ŠTAPIĆI SA SUSAMOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Hrskavi i mekani, i dupla mera je malo
Savršeni kao brza grickalica ili užina.
POSNI PICA PUŽIĆI BOLJI NEGO IZ PEKARE Prave se lako, a razbijaju ukusom
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PITA SA JOGURTOM BOLJA NEGO IZ PEKARE A gotova dok pristavite kafu
Zamiriše cela kuća dok se peče.
Komentari (0)