JEŽIĆI OD JAJA Dekorativno posluženje koje će vam biti žao da pojedete!

Trpeza/ V.V.

12:30

Sezonski recepti 0

Napravite savršeno posluženje od polomljenih jaja.

JEŽIĆI OD JAJA Dekorativno posluženje koje će vam biti žao da pojedete!
Shutterstock

Sastojci:

6 jaja

3 kašike senfa

4 kašike majoneza

1 kašikq maslinovog ulja

So, biber, vlašac

1 sveža crvena paprika

Priprema:

Jaja tvrdo skuvati, oljuštiti i prepoloviti. Izvaditi žumanca. Pomešati žumanca sa senfom, majonezom, maslinovim uljem, solju i biberom. Dobro izmešati da se dobije glatka smesa. Napuniti polovine jaja. Listove vlašca iskidati na jednake komade i zabosti u smesu od žumanaca da se dobiju bodlje. Od kockica paprike napraviti oči, a od komadića vlašca nos. Ohladiti pre služenja.

 

 

Komentari (0)

Loading