TESTENINA IZ RERNE Ovo je večera koju niko još nije odbio!
Probajte još jedan način pripreme omiljene testenine.

Sastojci:
500 g testenine
150 g pančete
150 g parmezana
so, biber
Preliv:
100 g rendanog kačkavalja
100 ml pavlake za kuvanje
150 ml mleka
2 kašike putera
2 glavice crnog luka
2 kašike brašna
Priprema:
Otopiti puter, dodati iseckan luk i dinstati dok postane staklast. Dodati brašno i mešajući pržiti nekoliko minuta. Sipati mleko i pavlaku i promešati. Pustiti da provri, pa dodati biber i so. Pustiti da vri 10-15 minuta na tihoj vatri. Skloniti, dodati kačkavalj i mešati dok se ne rastopi. Pomešati skuvanu testeninu i pančetu isečenu na kockice, dodati pripremljeni preliv, posoliti, pobiberiti i sipati u podmazanu tepsiju. Posuti parmezanom i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta, dok se ne rastopi i zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

ZA NjIH JE SANDžAK NEZAVISAN?! Antisrpkinja podržala blokadere i poručila: Novi Pazar nije Srbija! (VIDEO)

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala
'BEČ JE UZ VUČIĆA!' Srbi iz dijaspore stižu na Svenarodni sabor! Ponovo u otadžbini (VIDEO)

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)