Hrskavi karfiol iz rerne s parmezanom i prezlama postaće vaše omiljeno jelo
Hrskavi karfiol iz rerne poslužite uz neki blagi umak od pavlake, domaćeg kečapa ili pak kremastog sosa od sira - i uživajte u svakom zalogaju.

Hrskavi karfiol iz rerne
Sastojci:
100 g otopljenog putera
2 čena belog luka
100 g hlebnih mrvica
50 g parmezana
¼ kašičice bibera
¼ kašičice soli
1 mali karfiol
Priprema:
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Pokrijte pleh papirom za pečenje. U činiji pomešajte otopljeni puter i seckani beli luk. U drugu stavite prezle, so, biber i rendani parmezan. Odvojite cvetove karfiola, umočite ih u puter, a zatim u prezle. Ređajte ih u pleh i pecite 25-30 minuta, dok ne poprime zlatnu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)