Hrskavi karfiol iz rerne s parmezanom i prezlama postaće vaše omiljeno jelo
Hrskavi karfiol iz rerne poslužite uz neki blagi umak od pavlake, domaćeg kečapa ili pak kremastog sosa od sira - i uživajte u svakom zalogaju.
Hrskavi karfiol iz rerne
Sastojci:
100 g otopljenog putera
2 čena belog luka
100 g hlebnih mrvica
50 g parmezana
¼ kašičice bibera
¼ kašičice soli
1 mali karfiol
Priprema:
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Pokrijte pleh papirom za pečenje. U činiji pomešajte otopljeni puter i seckani beli luk. U drugu stavite prezle, so, biber i rendani parmezan. Odvojite cvetove karfiola, umočite ih u puter, a zatim u prezle. Ređajte ih u pleh i pecite 25-30 minuta, dok ne poprime zlatnu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)