ĆUFTE OD SPANAĆA Zanimljive ukusne loptice pečene u rerni koje će svi obožavati
Zdrav i ukusan ručak.
Sastojci:
250 g spanaća
150 g feta sira
50 g rendanog parmezana
50 g brašna
2 jaja
1 kašika ulja
so, biber
Priprema: Skuvati spanać. Iseckati ga i pomešati sa sirom i pola količine parmezana. Dodati brašno, biber i so po ukusu. Dobro izmešati i praviti loptice. Spuštati ih u vodu koja ključa. Kuvati nekoliko minuta. Ređati u posudu za pečenje, odozgo sipati ulje i preostali parmezan. Zapeći u zagrejanoj rerni, na 200°C, oko pola sata. Gotove po želji preliti kečapom.
Možda vas zanima:
IDEJA ZA RUČAK Musaka od spanaća i mesa je preukusna, svi će tražiti dodatak!
Poslužite ovu musaku uz kiselo mleko ili jogurt.
ZDRAV RUČAK Najukusniji recept za čorbasti grašak sa piletinom i krompirom
Ako volite ukusno kuvano jelo, evo odlične ideje za ručak.
FANTASTIČAN RUČAK Musaka od spanaća i mesa je preukusna, svi će tražiti dodatak!
Poslužite ovu musaku uz kiselo mleko.
MAGIČNA KOMBINACIJA Piletina sa brokolijem i prelivom od soja sosa, sočni i zdravi zalogaji
Ukusno jelo kome nećete odoleti.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)