IDEJA ZA RUČAK Musaka od spanaća i mesa je preukusna, svi će tražiti dodatak!

Vesna Vukadinović

13:00

Sezonski recepti 0

Poslužite ovu musaku uz kiselo mleko ili jogurt.

musaka
Shutterstock

Sastojci:

300 g spanaća

500 g mlevenog mesa

400 ml mleka

4 jaja

2 glavice crnog luka

So, biber

Priprema:

Spanać operite i potopite u provrelu vodu nekoliko minuta. Luk iseckajte i prodinstajte na malo ulja. Dodajte mleveno meso, so, biber i kratko dinstajte. Spanać ocedite i pomešajte s mesom. U nauljenu posudu sipajte smesu, izravnajte i prelijte sa polovinom mleka umućenog sa jajima. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni 15 minuta. Izvadite i ponovo prelijte musaku preostalom smesom od jaja i mleka. Pecite još oko pola sata.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading