MAGIČNA KOMBINACIJA Piletina sa brokolijem i prelivom od soja sosa, sočni i zdravi zalogaji
Ukusno jelo kome nećete odoleti.
Sastojci:
1 belo meso
300 g brokolija
1 kašika susama
3 kašike soja sosa
1 kašika meda
2 kašičice soka od limuna
2 kašike maslinovog ulja
1 kašika brašna
1 crni luk
So, biber
Priprema:
Pomešajte soja sos, med, limunov sok, kašiku maslinovog ulja i brašno. Na srednjoj temperaturi propržite susam da potamni i izvadite na tacnu. U istom tiganju zagrejte preostalo maslinovo ulje, dodajte belo meso iseckano na komade i dinstajte dok ne omekša. Dodajte iseckan crni luk, brokoli, so i biber po ukusu. Dinstajte 4,5 minuta. Smanjite temperaturu, dodajte pripremljen umak i izmešajte. Krčkajte pet minuta. Pospite susamom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BRZI RUČAK Piletina u pesto sosu sa čeri paradajzom, začinjeni i kremasti zalogaji
Ručak gotov očas posla.
PILETINA SA BROKOLIJEM Jednostavna priprema, a imaćete ručak za celu porodicu
Jelo možete da pripremite uveče, pa sutradan samo da ga podgrejete.
OBROK ZA POŽELETI Kremasti pirinač sa belim mesom pravićete svaki dan
Jednostavna priprema će vas dodatno oduševiti.
RUČAK ZA ZAUZETE ŽENE Savršen spoj ukusa, a na stolu je već posle 30 minuta!
Paketići od piletine punjeni senfom i umotani u slaninu oduševiće vaše ukućane i lepo ih zasititi.
POSNE LEPINJICE IZ TIGANJA Gotove za par minuta, a smažu se još brže, cela porodica će uživati
Neće vam trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana...
PILAV SA PEČURKAMA Savršen za one koji poste, ovom kremastom jelu nema mane
Po želji pospite listićima badema...
POTAŽ OD BUNDEVE ZA POST NA VODI Gotov za 25 minuta, a ukusan kao da ste ga kuvali nekoliko sati
Ukusan, jednostavan, bez merenja u gram
MIRIŠU NA DETINJSTVO Ovo su najbolje posne prženice, jedan sastojak im daje neodoljiv ukus
Poslužite tople uz ajvar, domaću posnu paštetu od kikirikija ili...
Komentari (0)