Ukus i boja koji razoružavaju već pri prvom susretu NAMAZ OD CVEKLE
Mozete koristiti svežu cveklu, kuvanu, pečenu ili ukiseljenu a ako ne volite fetu, zamenite je sitnim sirom.
Namaz od cvekle i fete
Sastojci:
3 cvekle
140 g feta sira
2 kašike limunovog soka
2 kašike rendane limunove kore
2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 seckani čen belog luka
Priprema
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Stavite papir za pečenje na lim za pečenje. Stavite cveklu u foliju i pecite 35 do 45 minuta. Izvadite i ostavite da se ohladi. Sve sastojke, osim ulja, stavite u blender i dobro izmešajte. Polako sipajte ulje i nastavite da mešate dok smesa ne postane kompaktna. Poslužite uz integralni hleb ili krekere.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
ORIGINALAN RECEPT SA SVETE GORE Brza posna čorba, skida umor i popravlja raspoloženje u trenutku
Brza priprema i jeftini sastojci, a obiluje vitaminima
POSNI PODVARAK IZ BAKINE BELEŽNICE Delikates uz pečeni krompir i projaru
Meko, aromatično, toplo – uz pečeni krompir i projaru ovo jelo je prava posna gozba
BAKIN RECEPT ZA POSNI PASULJ Najbolji koji ste jeli, tajna je u jednostavnom triku!
Ako tražite posno jelo koje je jednostavno i izdašno, kuvani posni pasulj biće vaš favorit.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
Komentari (0)