Ukus i boja koji razoružavaju već pri prvom susretu NAMAZ OD CVEKLE
Mozete koristiti svežu cveklu, kuvanu, pečenu ili ukiseljenu a ako ne volite fetu, zamenite je sitnim sirom.
Namaz od cvekle i fete
Sastojci:
3 cvekle
140 g feta sira
2 kašike limunovog soka
2 kašike rendane limunove kore
2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 seckani čen belog luka
Priprema
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Stavite papir za pečenje na lim za pečenje. Stavite cveklu u foliju i pecite 35 do 45 minuta. Izvadite i ostavite da se ohladi. Sve sastojke, osim ulja, stavite u blender i dobro izmešajte. Polako sipajte ulje i nastavite da mešate dok smesa ne postane kompaktna. Poslužite uz integralni hleb ili krekere.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)