SAVRŠEN DORUČAK Španski omlet od jaja i krompira više liči na pitu, a mogu da jedu dve osobe
Jelo koje će vas zasititi na duže.
Sastojci:
6 jaja
4 mlada krompirića (ili 2 stara)
1 crni luk
So, ulje
Malo peršuna
Priprema:
Oljuštite krompir i luk i isecite na kockice. Zagrejte malo ulja u tiganju, prodinstajte luk, dodajte krompir i pržite na tihoj vatri dok ne omekša. Umutite jaja viljuškom, dodajte so po ukusu i malo peršuna. Sipajte preko krompira i luka, promešajte. Pržite sa obe strane dok ne dobije smeđu boju.
Savet
Omlet okrenite tako što ćete tiganj poklopiti tanjirom i tako ga okrenuti da se ne izlomi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ŠPANSKI OMLET GREJE SRCE I STOMAK Treba vam samo 3 sastojka, a bolji sigurno niste jeli
Služite uz sir ili kiselo mleko.
ŠPANSKI OMLET Jeftino jelo brze pripreme koje nećete moći da prestanete da jedete
U sočnom spoju sa krompirom, prste da poližete.
ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju kajgane i krompira, pravićete stalno
Omlet za gurmane i one izbirljive, prste da poližete.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)