SAVRŠEN DORUČAK Španski omlet od jaja i krompira više liči na pitu, a mogu da jedu dve osobe
Jelo koje će vas zasititi na duže.

Sastojci:
6 jaja
4 mlada krompirića (ili 2 stara)
1 crni luk
So, ulje
Malo peršuna
Priprema:
Oljuštite krompir i luk i isecite na kockice. Zagrejte malo ulja u tiganju, prodinstajte luk, dodajte krompir i pržite na tihoj vatri dok ne omekša. Umutite jaja viljuškom, dodajte so po ukusu i malo peršuna. Sipajte preko krompira i luka, promešajte. Pržite sa obe strane dok ne dobije smeđu boju.
Savet
Omlet okrenite tako što ćete tiganj poklopiti tanjirom i tako ga okrenuti da se ne izlomi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:


ŠPANSKI OMLET Jeftino jelo brze pripreme koje nećete moći da prestanete da jedete
U sočnom spoju sa krompirom, prste da poližete.

ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju kajgane i krompira, pravićete stalno
Omlet za gurmane i one izbirljive, prste da poližete.

ŠPANSKI OMLET Slasan doručak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, za najbolji početak dana
Ako volite klasičan omlet, ovaj ćete da obožavate.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)