JEFTINO JELO Zapečena testenina sa parizerom i sirom je ukusna, a gotova očas posla!

Vesna Vukadinović

19:00

Sezonski recepti 0

Odlično jelo za celu porodicu.

kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

400 g testenine

300 ml mleka

150 g feta sira

200 g pilećeg parizera

3 jajeta

1 kašika mešavine biljnih začina

3 kašike ulja

Priprema:

Testeninu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Procedite, dodajte umućena jaja, izgnječen sir, mleko i iseckan parizer, začine. Izmešajte i sipajte u podmazanu tepsiju ili vatrostalnu činiju. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta.

 

Možda vas zanima:

bezglutenske projice od blitve

BEZGLUTENSKE PROJICE OD BLITVE Po ukusu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

19:00

5 maj, 2024

Sezonski recepti

Novak Đoković, svetski reket broj 1, iz godine u godinu, sve više pokazuje da je nenadmašiv u onome što radi. Da bi istrajao u napornim treninzima, okrenuo se ishrani bez glutena, koja sadrži puno svežeg voća i povrća. Zajedno sa suprugom Jelenom uči zdravoj ishrani i svoje naslednike Stefana i Taru. Jedan od takvih recepata je i ovaj za bezglutenske projice od blitve, kakav bi se sigurno našao na meniju porodice Đoković. Sočni zalogajčići daće snage za napore u toku dana, a nimalo neće zaostajati za onim klasičnim.

Komentari (0)

Loading