ISKORISTITE OSTATKE OD RUČKA Slani mafini od pire krompira i 3 sastojka iz frižidera, savršena večera ili posluženje za goste
Brzi obrok, koji odlično ide uz šolju jogurta ili mleka.
Sastojci:
3 šolje (od 200 ml) pire krompira
1 jaje
1 šolja usitnjenog sira
1 iseckan crni luk
Priprema:
Pomešajte pire krompir, umućeno jaje, dodajte sir i luka. Sjedinite mikserom. Posolite po potrebi. Sipajte u podmazan kalup za mafine i pecite oko 40-50 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, odnosno dok ne dobiju smeđu boju i unutra budu pečeni – to proverite čačkalicom.
Možda vas zanima:
MAFINI OD PIRE KROMPIRA Iskoristite ostatke od ručka i napravite savršenu večeru ili doručak
Brzo su gotovi, a ukusni su i mekani kao duša.
DOMAĆI SLANI ŠTAPIĆI Hlebasto pecivo koje se brzo pravi, a idealno je kao doručak ili grickalica za goste
Poslužite uz jogurt, sir ili suhomesnate proizvode.
NAJMEKŠE KROFNE SA DŽEMOM Recept je iz bakine sveske i nema greške, svima uspeju!
Fantastično mekane i vazdušaste krofne koje deca obožavaju.
SLANI ŠARENI MAFINI Brzo se prave, mekani su i preukusni, savršena večera ili posluženje za goste
Mafini sa sirom, graškom i šunkom su odlični i za poneti kada idetena put ili izlet.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)