POSNE CIMET ROLNICE Slatko pecivo koje nikoga neće ostaviti ravnoduđnim, a nimalo ne zaostaje za originalom
Savršeno se slažu sa kafom ili čajem, a mogu da se jedu i u danima posta.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Savršeno se slažu sa kafom ili čajem, a mogu da se jedu i u danima posta.
Mekane kao duša, a sočne, odlično se slažu sa jogurtom.
Sočni i neutralnog ukusa, sjajno se slažu sa raznim slanim i slatkim prilozima.
Sočni i neutralnog ukusa, sjajno se slažu sa raznim slanim i slatkim prilozima.
Slasne i drugačije, zaboravićete na pekaru.
Napravite ovo neodoljivo pecivo po receptu Danijele Petrović iz Beograda
Neodoljivi i mekani, otopićete se od slatkoće.
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
Najbolje služite uz šolju čaja ili kafe.
Sočan i slasan, najbolje ide uz jogurt ili kiselo mleko.
Ako volite kupovni đevrek, ovaj domaći ćete obožavati.
Sočne i mekane, pravićete stalno.
Slasni burek, pužići ili kroasan, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Mekane i sočne, najbolje stavite duplu meru.
Mirisni i vazdušasti, osetićete duh Pariza u svakom zalogaju.
Mini štrudlice nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Sočne i mekane kao pamuk, za pravo uživanje.
Slatke i mekane, obožavaće svi ukućani.