NAJLEPŠI UŠTIPCI OD JABUKA Brzo se prave, ne upijaju ulje, a sve sastojke imate u kući
Uštipci od jabuka mogu da se jedu kao doručak, večera ili užina.
Sastojci:
4 jabuke
2 jaja
1/2 šolje (od 250 ml) gustog jogurta
2 šolje brašna
1 prašak za pecivo
1 kašičica cimeta
4 kašike šećera
ulje
Priprema:
Umutite jaja i pomešajte s jogurtom. U drugoj činiji pomešajte brašno, prašak za pecivo, cimet i šećer. Jabuke oljuštite i izrendajte. Pomešajte smesu od jaja s mešavinom od brašna pa dodajte izrendane jabuke. U tiganju ugrejte ulje, kašikom uzimajte testo, spljoštite ga malo da dobije oblik palačinke i pržite oko minut svaku stranu dok ne postane zlatne boje. Vadite palačinke na tanjir sa ubrusom kako bi upio ulje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)