BRZO JELO Preukusne njoke u sosu od belog luka, spremne su za 15 minuta
Ukusna večera ili ručak od nekoliko namirnica, idealna kada nemate vremena.
Sastojci:
500 g njoka
1 kašika putera
1 kašika brašna
3 čena belog luka
400 ml mleka
1 kisela pavlaka (180 ml)
Priprema:
Skuvajte njoke u posoljenoj vodi. U tiganju istopiti puter i staviti iseckan beli luk i brašno. Malo propržiti i polako sipati mleko stalno mešajući žicom da se masa sjedini. Na kraju posoliti i dodati pavlaku i po želji malo peršuna. Pomešati s njokama i poslužiti.
Možda vas zanima:
NJOKE U BELOM SOSU Slanina im daje poseban šmek, za savršen ručak
Sočno i slasno jelo za prave gurmane.
NJOKE SA SLANINICOM U sočnom sosu, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Aromatično jelo nestaće sa stola odmah.
JELO OD NAMIRNICA IZ FRIŽIDERA Zapečena testenina s jogurtom je jeftina večera, a lepo ćete se najesti
Večera će biti na stolu za pola sata.
BRZA VEČERA Testenina sa parizerom iz rerne je jeftino jelo, a nema ko ga ne voli!
Odličan je i sutradan, pa je možete jesti za doručak.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)