OVO JE NAJTRAŽENIJI RECEPT ZA ZIMNICU Čeri paradajz u turšiji oduševio domaćice u Srbiji
Recept za pasterizovani čeri paradajz veoma je popularan na internetu, a i mi smo takođe rešili da ga isprobamo
Sastojci:
- Čeri paradajz sa peteljkama
- 400 grama soli
- 350 grama šećera
- 1 vinobran
- 2 konzervansa
- 1/2 litara belog sirćeta
- 10 litara vode
- 2 glavice belog luka
- lovorov list
Priprema: Skinite grančice paradajza, operite, (trule i ispucale paradajziće odstranite). Paradajz složite u čiste staklene tegle, stavite po 2-3 čena belog luka i list lovora, dopunite paradajz do dela gde se tegla sužava. Preko paradajza stavite plastičnu mrežicu za tegle.
SAVRŠEN DODATAK ZA TESTO Biće mekano, ukusno i imaće savršenu teksturu
Dodajte ovu namirnicu u testo i videćete razliku u ukusu.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
Komentari (0)