OVO JE NAJTRAŽENIJI RECEPT ZA ZIMNICU Čeri paradajz u turšiji oduševio domaćice u Srbiji
Recept za pasterizovani čeri paradajz veoma je popularan na internetu, a i mi smo takođe rešili da ga isprobamo
Sastojci:
- Čeri paradajz sa peteljkama
- 400 grama soli
- 350 grama šećera
- 1 vinobran
- 2 konzervansa
- 1/2 litara belog sirćeta
- 10 litara vode
- 2 glavice belog luka
- lovorov list
Priprema: Skinite grančice paradajza, operite, (trule i ispucale paradajziće odstranite). Paradajz složite u čiste staklene tegle, stavite po 2-3 čena belog luka i list lovora, dopunite paradajz do dela gde se tegla sužava. Preko paradajza stavite plastičnu mrežicu za tegle.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)