SPREMITE VINSKI GULAŠ Ručak za celu porodicu, a što se duže krčka, to je ukusniji
Uživajte u pripremi ovog jela, što se laganije krčka, to je ukusnije
Sastojci:
- 400 g svinjskog buta
- 4 glavice crnog luka
- 4 šargarepe
- 4 veća krompira
- 200 ml belog vina
- so, biber, aleva paprika
Priprema
Meso isecite na kockice i u većoj šerpi propržite na masti. Crni luk i šargarepu iseckajte i dodajte kada meso počne da rumeni. Začinite solju i biberom. Nalijte vodu i krčkajte 15 minuta.
Krompir isecite na kockice i dodajte u šerpu. Nalijte vodom tako da ogrezne. Poklopite i kuvajte još pola sata dok krompir ne omekša. Kada krompir omekša, dodajte vino i ostavite šerpu otklopljenu da se sve ukrčka još 15 minuta. Još malo začinite solju, biberom i alevom paprikom po ukusu
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)