FANTASTIČNO VARIVO NA BOSANSKI NAČIN Pikantan gulaš, preukusan, a podiže snagu do maksimuma
Razgalite se, okrepite i zagrejte ovim zdravim ručkom
Petak, 22. nov 2024.
Razgalite se, okrepite i zagrejte ovim zdravim ručkom
Rolat od piletine punjen kačkavaljem i šunkom je specijalitet za sve prave gurmane, a od same pomisli na njega može vam krenuti voda na usta.
Uživajte u pripremi ovog jela, što se laganije krčka, to je ukusnije
Uživajte u pripremi ovog jela, što se laganije krčka, to je ukusnije
Lagano se pravi, a nema ko neće uživati u ovom finom i zdravom ručku
Najbolje od svega je što se priprema za samo 15 minuta
Prednost ovog jela je brzina pripreme i lakoća, kao i odličan ukus
Špagete sa povrćem spremite od paradajza, patlidžana, sa spanaćem i rikotom ili čeri paradajzom, belim lukom i mocarelom. Ovo su takođe jela vrlo prilagodljivog ukusa
Kad dođete sa posla, ovaj ručak možete da spremite brzo i jednostavno. Odličan je i kada vam dođu nenajavljeni gosti, pa nemate baš mnogo vremena. Zaposlene žene ga vole, brzo se sprema, jednostavan je, a toliko ukusan da ćete njime sve oduševiti
Meso je izvanredno mekano, umak je baš fino kremast, sve je potaman
Peći na 220 stepeni 50 - 60 minuta i služiti toplo
Za 15 minuta imaćete na stolu savršeno jelo u kome će svi uživati
Ako ne znate šta biste danas pripremali za ručak, evo jedne odlične ideje
Ovaj specijalitet je, kažu, nastao spontano, a ubrzo je postala tražen specijalitet na meniju mnogih domaćih kafana i restorana
Sve što vam je potrebno da upotpunite savršen dan koji je pred vama, jeste jedan dobar recept.
Meso je tako mekano, a fil će mu dati poseban šmek
ešavina raznovrsnih začina daje pikantan i aromatičan ukus po kojem je i poznata ova piletina pod nazivom korma.
Napravite meso u zanimljivom umaku od pomorandže, đumbira, šećera u prahu i sojinog sosa