SPANAĆ SA MLEKOM Najkremastiji koji ste do sada jeli, zdrav ručak koji će i deca rado jesti!
Poslužite kao prilog uz krompir i meso.
Sastojci:
500 g spanaća
80 g putera
1 crni luk
4 čena belog luka
150 g sira
1/2 kocke za supu od povrća za bujon
1 jaje
Priprema:
Zagrejte puter u dubokom tiganju i propržite iseckani crni i beli luk. Posebno poparite očišćeni spanać, iscedite ga, isecite i dodajte u luk. Dinstajte oko 10 minuta izmešanje. Dodajte usitnjeni sir, a nakon 2 minuta i jaje. Ponovo mešajte nekoliko minuta i sklonite sa vatre. Izgnječeni spanać začinite solju i biberom po ukusu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)