PATLIDŽANI SA SIROM Rapsodija različitih ukusa, najbolje stavite odmah duplu meru
Slasni i sočni, bićete raspamećeni ukusom. Dodajte ih kao prilog nekom jelu ili služite samostalno, svejedno su neodoljivi.
- 2 srednja patlidžana
- paradajz pelat
- mocarela sir
- so po ukusu
Operite patlidžane pa ih isecite na kolutove. Ako su gorki, posolite ih i ostavite par minuta da odstoje. Paradajz sosu dodajte so. Mocarelu iseći na listiće. Pleh ili vatrostalnu posudu obložite papirom za pečenje pa poređajte patlidžane. Stavite na njih po kašiku sosa od paradajza pa preko mocarelu. Pecite na 180 stepeni dok patlidžani ne omekšaju, a sir se ne zapeče.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)