PILEĆI PAPRIKAŠ Sočni ručak za celu porodicu za manje od 500 dinara
Preukusno jelo koje će obožavati vaši ukućani.
Potrebno je
- 3 komada bataka sa karabatakom
- 1 kg krompira
- 2 glavice luka
- kašika ulja
- po ukusu slatke mlevene paprike
- ljute tucane paprike
- bibera
- soli
Priprema
Iseckajte luk pa ga prodinstajte na ulju. Odvojite batake i karabatake pa dinstajte sa lukom. Stavite ljutu i slatku papriku, sipajte vodu i pustite da se kuva. Krompir oljuštite i isecite pa ga dodajte na ringlu. Posolite, pobiberite i začinite. Kad provri, smanjite temperaturu i ostavite da se krčka oko 1 sat. Kada krompir bude potpuno mek, znaćete da je jelo gotovo. Prijatno!
Možda vas zanima:
DOMAĆI PILEĆI PAPRIKAŠ IZ BAKINE KUHINJE Klasik koji nikada ne izlazi iz mode
Sočan i slasan, prste da poližete.
PILEĆI PAPRIKAŠ SA NOKLICAMA Ručak po receptu naših baka, kada ga probate, više ga nikada nećete spremati sa krompirom
Brzo, lagano i preukusno jelo koje je nažalost nepravedno zapostavljeno
PILEĆI PAPRIKAŠ MILUJE NEPCA Po receptu iz stare sveske, po ukusu mu nema ravnog
Ručak koji će porodica obožavati.
PAPRIKAŠ SA PILETINOM PO BAKA MIRINOM RECEPTU MILUJE NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Ručak u kome će cela porodica uživati.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)