SAVETI ZA NAJUKUSNIJE CIMET ROLNICE Primenite ovih 5 caka i svi će vam tražiti recept
Ovih 5 caka pomoćiće da vam cimet rolnice ispadnu mekane i sočne.
1. Grčki jogurt umesto kvasca
Umesto kvasca bolje bi bilo da koristite grčki jogurt. Grčki jogurt sadrži sastojke koji će testo učiniti mekim, a ukus još boljim.
2. Kuvajte brašno
Koristite belo brašno. Kuvajte brašno sa visokim sadržajem glutena sa vodom ili mlekom, dok ne dobijete gustu smesu. Na taj način se želatinizuje skrob, pa će testo biti meko.
3. Koristite svež kvasac
Nemojte da koristite suv kvasac nego svež. Testo će bolje da naraste.
4. Soda bikarbona za savršenu boju
Dodajte sofu bikarbonu i dobićete mekano testo zlatno braon boje.
5. Sipajte zagrejano mleko
Zagrejano mleko dodajte kvascu. Smatra se da je optimalna temperatura 37-46 stepeni celzijusa. Ako je više zagrejano od toga, zgusnuće kvasac.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)