KAKO DA NAPRAVITE POHOVANE BATAKE I KRILCA? Trik je jednostavan a meso će biti sočno i slasno
Ako volite pohovanu piletinu iz restorana brze hrane, ovo je sjajan predlog za vas. Napravite smesu, uvaljajte sastojke i pržite meso. Bićete oduševljeni koliko je slasno i pikantno.
Napravite ovu smesu pre prženja
Pripremite brašno i skrob. U jednoj posudi pomešajte 5 kašika brašna i 1 kašiku skroba. Onda u smesu dodajte kašičicu ljute mlevene paprike i čili u prahu. Ubacite meso u vodu pa ga valjajte u pripremljenu smesu. Posle toga pržite. Bićete oduševljeni.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)