SAVETI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće mekana kao duša i sočna umesto tvrda i suva
Pratite ove jednostavne savete i uživajte u omiljenoj poslastici.
5 saveta za savršenu štrudlu, pravićete stalno
Koristite sastojke sobne temperature
Dovešće do toga da se sastojci lepo sjedine, što će da utiče na teksturu i ukus štrudle.
Brašno dodajte postepeno
Da biste kontrolisali konzistenciju testa, brašno dodajte postepeno.
Nemojte da preterujete sa količinom brašna
Ako preterate sa količinom brašna umesto ukusne i sočne poslastice dobićete suvu i tvrdu.
Ostavite testo da odstoji
Ostavite oblikovano testo da odstoji i naraste, uticaće na fermentaciju i razvoj ukusa.
Nemojte da otvarate rernu tokom pečenja
Ako budete otvarali rernu poremetićete temperaturu i dovešćete do neravnomernog pečenja.
Možda vas zanima:
CAKE ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće slasna i mekana kao duša, a trik je u ovome
Ako je i vama ovo jedna od omiljenih poslastica, nastavite da čitate.
SAVETI ZA SOČNU ŠTRUDLU Ovo uradite i biće mekana kao duša, a uspeva svima
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
Komentari (0)