FARBANJE JAJA U ZLATNU BOJU Ukrasiće Uskršnju trpezu, a treba vam samo 3 sastojka
Voleće ih najviše oni najmlađi, a dodaće glamur svečanoj trpezi.
Ako želite da dobijete zlatna jaja pripremite kuvana jaja, zlatnu tanku foliju i belance. Prvo operite jaja sunđerom i tečnošću za sudove pa ih skuvajte u posoljenoj vodi sa sirćetom. Tako barite 10 minuta u zagrejanoj vodi pa pustite da se ohlade. Prebrišite ubrusom. Iscepkajte delove folije, a u posudi blago umutite belance. Četkicom premažite jaja belancem, pa lagano lepite foliju. Pustite da se osuši. Za dodatni sjaj, protrljajte jaja sa malo maslinovog ulja.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)