POSNA PARADAJZ ČORBA BOLJA OD ONE MRSNE Greje dušu i telu, a preukusna
Ukusna i sočna, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 l soka od paradajza ili pasiranog paradajza
- pola šargarepe
- jedna suva papričica
- posna testenina
- so
- šećer
- origano
- mlevena začinska paprika
- biber
Priprema:
Paradajz i sitno seckan crni luk sipajte u lonac i pustite da provri. Dodajte rendanu šargarepu i papričicu, šećer. Posolite i pobiberite, pa dodajte origano. Stavite posnu testeninu i ostavite da se kuva. Vaša posna paradajz čorba je gotova! Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)