AKO RADITE OVO KADA PRAVITE BOLONJEZ SOS NEĆE BITI UKUSAN 5 najčešćih greški
Najčešće greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama.
1. Kuvate sos predugo
Sasvim je dovoljno da kuvate 5 do 10 minuta na jakoj vatri.
2. Zagoreli beli luk
Ovo je najčešća greška neiskusnih domaćica. Sačekajte da se ulje dobro zagreje pa onda dodajte beli luk. Čekajte strpljivo dok ne dobije zlatnu boju i dobar prženi ukus.
3. Sos dodajete u testeninu
Ubacite skuvanu testeninu u tiganj pa je nekoliko minuta kuvajte sa sosom, za najbolji ukus. Nemojte da sos dodajete u gotovu testeninu.
4. Zaboravljate na maslac
Lagano kuvajte sa crnim i belim lukom, pa na kraju dodajte malo maslaca, za bolji i kremastiji ukus.
5. Tek na kraju probate sos
Najbolje probajte sos tokom pripreme, da proverite da li je dobro kuvan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)