AKO RADITE OVO KADA PRAVITE BOLONJEZ SOS NEĆE BITI UKUSAN 5 najčešćih greški
Najčešće greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama.
1. Kuvate sos predugo
Sasvim je dovoljno da kuvate 5 do 10 minuta na jakoj vatri.
2. Zagoreli beli luk
Ovo je najčešća greška neiskusnih domaćica. Sačekajte da se ulje dobro zagreje pa onda dodajte beli luk. Čekajte strpljivo dok ne dobije zlatnu boju i dobar prženi ukus.
3. Sos dodajete u testeninu
Ubacite skuvanu testeninu u tiganj pa je nekoliko minuta kuvajte sa sosom, za najbolji ukus. Nemojte da sos dodajete u gotovu testeninu.
4. Zaboravljate na maslac
Lagano kuvajte sa crnim i belim lukom, pa na kraju dodajte malo maslaca, za bolji i kremastiji ukus.
5. Tek na kraju probate sos
Najbolje probajte sos tokom pripreme, da proverite da li je dobro kuvan.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)