DOMAĆA ALVA BOLJA OD KUPOVNE Pravi raj za sladokusce, ukusa koji se pamti
Fenomenalan slatkiš nestaće sa stola čim se postavi.
Potrebno je:
- 300 g susama
- 400 šećera
- 4 kašika brašna
- 2 šoljice vode
- 4 kašike ulja
- 2 vanilin šećera
- 100 g čokolade.
Priprema:
Brašno propržite u šerpi da dobije krem boju. Onda propržite i susam, pa ostavite da se ohladi. Sameljite u mašinici za kafu. Pomešajte brašno sa mlevenim susamom i uljem. Šećer ušpinujte pa dodajte vanilin šećer. Dodajte susam i brašno. Mešajte žicom dok ne postane gusto. Razlijte alvu u kalupe.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)