DODAJTE OVO KADA PRŽITE KROMPIR Proveren trik kako da ispadne sočan i slasan
Dodajte ovaj sastojak kada pržite krompir, i iznnadićete se razlikom u ukusu.
Krompir se često koristi u pripremi mnogih jela, pritom ne košta mnogo i ima ga tokom cele godine.
Bilo da pravite krompir salatu ili musaku, odlično se slaže sa mesom ili ribom, možete da ga pržite, kuvate.
Iako deluje jednostavno da se napravi prženi krompir, samo isečete i pržite u tiganju, na zagrejanom ulju.
Da bi ukus bio fenomenalan, najbolje mu dodajte ovaj sastojak.
Pomešajte ulje i puter kada pržite krompir, dodaće na ukusu.
Ako nemate puter, možete umesto njega da koristite mast.
Na ovaj način će da bude hrskaviji i dobije zlatnu koricu.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
STARINSKA TORTA SA ORASIMA Zaboravljeni slatkiš iz bakine sveske recepata, sa sočnim korama i slatkim filom
Fenomenalna poslastica pogodna za sve svečane događaje i slavsku trpezu.
SICILIJANSKE KANOLE Desert koji je proslavio čuveni italijanski film, a ukusa koji se ne zaboravlja
Recept za desert koji je proslavio film "Kum" oduševiće i one koji ne vole slatko.
POSNA LENJA PITA SA JABUKAMA Klasik kome popularnost samo raste, a ni malo ne zaostaje za originalom
Sočna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)