DODAJTE OVO KADA PRŽITE KROMPIR Proveren trik kako da ispadne sočan i slasan
Dodajte ovaj sastojak kada pržite krompir, i iznnadićete se razlikom u ukusu.
![prženje krompira](/data/images/2024-06-14/90785_shutterstock-1914688687_f.jpg?timestamp=1718316000)
Krompir se često koristi u pripremi mnogih jela, pritom ne košta mnogo i ima ga tokom cele godine.
Bilo da pravite krompir salatu ili musaku, odlično se slaže sa mesom ili ribom, možete da ga pržite, kuvate.
Iako deluje jednostavno da se napravi prženi krompir, samo isečete i pržite u tiganju, na zagrejanom ulju.
Da bi ukus bio fenomenalan, najbolje mu dodajte ovaj sastojak.
Pomešajte ulje i puter kada pržite krompir, dodaće na ukusu.
Ako nemate puter, možete umesto njega da koristite mast.
Na ovaj način će da bude hrskaviji i dobije zlatnu koricu.
![ribolita](/data/images/2023-01-24/44776_potato-soup-g8f3531513-1280_f.jpg)
RIBOLITA Italijanska osvežavajuća supa krepi organizam u trenu, a pravi raj za nepca
Toskanska supa osvojiće i one izbirljive.
![namaz od oraha](/data/images/2024-01-19/74390_shutterstock-1349102501_f.jpg)
NAMAZ OD ORAHA Slasan i aromatičan, a pogodan za dane strogog posta na vodi
Ukusan i začinjen, bićete oduševljeni ukusom.
![sudopera](/data/images/2024-05-20/88166_shutterstock-2108069942_f.jpg)
OČISTITE SUDOPERU PRIRODNO DA SE SIJA KAO NOVA Treba vam 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Jednostavan, potpuno prirodan i lak način čišćenja sudopere bez muke i ribanja.
![tiramisu sa jagodama](/data/images/2024-01-09/73376_shutterstock-2142439181_f.jpg)
TIRAMISU SA JAGODAMA Nepečena letnja poslastica gotova za tren oka, a kremasta i lagana
Ako volite klasičan tiramisu, ovaj sa jagodama ćete praviti stalno.
![krempita](/data/images/2024-03-20/81408_shutterstock-142065730_f.jpg)
KREMPITA Starinski desert iz bakine kuhinje mekan kao duša
Kremasti desert koji se topi u ustima, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)