ZA 5 SEKUNDI ISECITE PUN TANJIR PARADAJZA Fenomenalan trik koji je oduševio društvene mreže
Korisnik Youtubea podelio je genijalan trik za sečenje paradajza, primenite i uverite se koliko je lako.
Olakšajte sečenje čeri paradajza.
Potrebna su vam samo dva tanjira i nož.
U nekoliko poteza iseckaćete brzo i precizno kao profesionalni kuvari.
Za detaljnije ispratite video u nastavku
Možda vas zanima:
ŠOPSKA SALATA Idealna za vrele dane, a voli je ceo Balkan
Dobila je naziv po Šopima, pripadnicima južnoslovenskih plemena koji su tokom srednjeg veka naseljavali centralne delove Balkanskog poluostrva, živeli su na prostoru zapadne Bugarske, istročne Makedonije, jugoistočne Srbije, kao i na malom delu današnje Grčke, a bavili su se stočarstvom.
ŠOPSKA SALATA Popularno jelo nazvano po Šopima, a voli ga ceo Balkan
Šopi, pripadnici južnoslovenskih plemena koji su tokom srednjeg veka naseljavali centralne delove Balkanskog poluostrva, živeli su na prostoru zapadne Bugarske, istročne Makedonije, jugoistočne Srbije, kao i na malom delu današnje Grčke, a bavili su se stočarstvom.
RUSKA SALATA Kremasto predjelo bez kog ne može da prođe nijedna slava, po teta Nadinom receptu
Kraljica među salatama za praznike, a gotova za 20 minuta.
TOPLA SALATA SA PEČENIM POVRĆEM Zagrejaće vam dušu i telo, a odlično se slaže sa jelima od mesa
Sočna i drugačija, a orašasti plodovi joj daju poseban šmek.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)