GASPAĆO OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Hladna čorba krepi organizam u trenu
Popularna španska čorba rashladiće vas u trenu.
Potrebno je
- 2 veća paradaza
- 3 dl gustog soka od paradajza
- limunov sok
- 1 manja žuta/zelena paprika
- 1 manji krastavac
- 1 mladi crni luk
- 1 čen belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- so
- biber
- bosiljak
Priprema:
Oljuštite i iseckajte paradajz. Dodajte sok od paradajza, limunov sok, beli i crni luk pa sve stavite u blender. Dobro izblendajte pa procedite. Sitno iseckajte preostalo povrće. Zatim, sjedinite sve sastojke. Stavite u frižider da se prohladi. Dodajte krutone. Servirajte hladnu čorbu. Bon appetit!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)