GASPAĆO OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Hladna čorba krepi organizam u trenu
Popularna španska čorba rashladiće vas u trenu.
![gaspaćo čorba](/data/images/2024-08-26/98581_shutterstock-2480773031_f.jpg?timestamp=1724623200)
Potrebno je
- 2 veća paradaza
- 3 dl gustog soka od paradajza
- limunov sok
- 1 manja žuta/zelena paprika
- 1 manji krastavac
- 1 mladi crni luk
- 1 čen belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- so
- biber
- bosiljak
Priprema:
Oljuštite i iseckajte paradajz. Dodajte sok od paradajza, limunov sok, beli i crni luk pa sve stavite u blender. Dobro izblendajte pa procedite. Sitno iseckajte preostalo povrće. Zatim, sjedinite sve sastojke. Stavite u frižider da se prohladi. Dodajte krutone. Servirajte hladnu čorbu. Bon appetit!
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)