ZDRAV BRAUNI SA JABUKAMA Svi ga vole, a gotov je začas, za uživanje u vikendu
Mekan kolač koji se topi u ustima, za prave sladokusce.
Potrebno je
- 2 jabuke
- 2 jaja
- 3 kašike kakaoa
- manja kašika cejlonskog cimeta
- malo meda
- mala kašika sode bikarbone
- pola limuna
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Jabuke naseckajte na kockice. Jabuke, jaja, kakao, cimet, med, sodu bikarbonu i limun stavite u blender. Izlijte u pleh pa pospite čokoladnim mrvicama. Pecite brauni pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
NEODOLJIVI BRAUNI BUDI SVA ČULA Uspeva i potpunim početnicima, a nema ko ga ne voli
Sočan i mekan kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
LIMUN BRAUNI OSVEŽAVA U TRENU Savršen za iznenadne goste, a sočniji niste jeli
Fenomenalan i sladak, a gotov očas posla.
BRAUNI SA JAGODAMA Klasik na prolećni način, a gotov za tili čas
Jednostavan desert fenomenalnog ukusa, za prave sladokusce.
NEODOLJIVI ČOKOLADNI BRAUNI Brzi kolač koji uspeva i potpunim početnicima
Fenomenalan brauni oduševiće i one koji ne vole slatko.
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
POSNA ČOKOLADNA TORTA Sočna i bogata orasima, savršena za slavsku trpezu!
Ako tražite posnu tortu koja je toliko čokoladna, sočna i bogata orasima da zaseni i najskuplje poslastice, ova torta je pravi pogodak.
Torta Šeherezada koja se ne peče: Kremasta poslastica koja se brzo pravi, a još brže pojede!
Ako tražite brz i jednostavan desert koji izgleda impresivno, a ne zahteva pečenje, torta Šeherezada je pravi izbor!
Komentari (0)