DOMAĆI BANINI Napravite keksiće sa džemom koje svi vole da grickaju
Sa ovim keksićima možete da se sladite nekoliko dana.

Sastojci:
Možda vas zanima:

BAKIN KOLAČ Recept za najmekše vafle na svetu koje unuci obožavaju!
Možete ih mazati džemom, kremom ili jesti uz čaj i kafu.

ROLAT MAČJE OČI Starinski kolač sa bananom i ukusnim kremom koji se prosto topi u ustima!
Mačje oči je jedan od najukusnijih kolača sa bananom i veoma je izdašan.

PITA SA VIŠNJAMA I PLAZMOM Savršen slatkiš uz popodnevnu kafu s prijateljima
Priprema ove pite od višanja je jako jednostavna i svima uspeva

SAVRŠEN LETNJI DESERT Griz kocke koje se ne peku, brzo su gotove, jeftine, a prosto neodoljive!
Prava poslastica za vrele dane.
Za testo:
300 g brašna
200 g margarina
80 g šećera u prahu
1 vanilin šećer
3-4 kapi soka od limuna
džem po želji
Priprema:
Umutite margarin sa šećerom u prahu i vanilin šećerom. Dodajte brašno, limunov sok i umesite testo. Prekrijte folijom i ostavite da odstoji pola sata u frižideru. Napravite loptice i poređajte u pleh obložen pek-papirom. Na svakoj napravite udubljenje drškom varjače ili prstom ako želite malo veće. Tu stavite malo džema. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA SAHER TORTA Neodoljiva poslastica sa džemom koja ukusom nimalo ne zaostaje za originalom
Savršena i slatka, uzećete parče više.

PIJANA TORTA SA VIŠNJAMA ZA USKRS Polovina nestane dok trepnete
Sočna i osvežavajuća, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)