BAKINI KOLAČI Starinske potkovice sa orasima, tako prhke da se tope u ustima
Slatke potkovice su još lepše kada malo odstoje, pa ih sutra možete poneti na uranak.

Sastojci:
Možda vas zanima:

SITNI SLAVSKI KOLAČI Tako ukusni da ćete ih praviti svake nedelje
Neodoljiva lešnik gnezda, cvetići vanilice, orasnice ili breskvice, nećete da pogrešite šta god da odaberete.

OBLANDE Brzi i jeftini slavski kolači skupog ukusa, uspevaju svima, a poći će vam voda na usta
Gotove za 15 minuta, a nestaće sa stola čim se postave.

KOLAČI KOJI SE NE PEKU Bombice od bele čokolade i džema, gotove su bukvalno za 20 minuta!
Sitni kolači fantastičnog ukusa koji su odlični za slave i druge svečane prilike.

SLATKA SALAMA Starinski kolač od keksa koji ćete napraviti bukvalno za 15 minuta, izdašan i jeftin!
Od nekoliko jeftinih sastojaka dobićete mnogo sitnih kolača, pa je slatka salama odlična za slave i druge svečane prilike.
400 g masti
200 g šećera
2 jajeta
200 g mlevenih oraha
550 g brašna
1/2 kašičice soli
1/2 limuna - rendana kora
za posipanje prah šećer
Priprema:
Mast penasto umutiti, pa dodati šećer i nastaviti sa mućenjem, zatim jaja, so, rendanu koru, orahe i brašno. Umesiti glatko i nelepljivo testo. Kidati po lopticu testa i oblikovati potkovice. Slagati na pek papir i peći na 180 stepeni 12 minuta. Kada se prohlade sipati prah šećer u cediljku i posuti kolače.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)