KOMBINACIJA KOJA SE BRZO SMAŽE Jagode sa vanilom su deci najomiljene!
Kremasto zadovoljstvo u čaši.

Jagode s vanilom
Možda vas zanima:

ELEGANTNA TORTA ZA SVE PRILIKE Zamrznuta poslastica od jagode je slatka, neodoljiva
Iskoristite dok im je sezona.
IZVRSTAN UKUS Napravite rolnice od vanile po specijalnom receptu
Kad ih budete probali, očaraće vas ukus.

LAGANA I OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA Torta Laganini opravdava svoj naziv
Laka za pripremu, a laka i za jelo.
Sastojci za 6 osoba:
12 piškota
550 ml slatke pavlake
150 g džema od jagoda
3 žumanca
50 g šećera
1/2 kašičice ekstrakta vanile
1 kašika šećera u prahu
4 kašike likera po ukusu
2 jagode
Priprema:
Piškote izdrobite na manje komade, rasporedite u staklene dekorativne činije i poprskajte likerom. U posudi
zagrejte 300 ml slatke pavlake, a zatim postepeno dodajte žumanca izmešana sa šećerom i ekstraktom vanile. Smanjite temperaturu i nastavite da mutite mikserom dok krema ne postane gusta. Posudu sklonite s ringle i ohladite, povremeno promešajte. Jagode očistite, operite i prepolovite, a od ostatka pavlake umutite šlag. Preko piškota rasporedite nekoliko kašika džema od jagoda, vanilin-krema i šlaga, pospite šećerom u prahu, ukrasite prepolovljenim jagodama i listićima badema.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LENINA TORTA Rakošna poslastica sa kafom i napolitankama koja budi sva čula
Fenomenalna poslastica osvojiće i one koji ne vole slatko.

KOKOS ROLAT Miriše na plažu i more, a uspeva i potpunim početnicima
Sočan spoj kokosa sa kafom za prave kafoljubce.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Nema ko će mu odoleti, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalan desert osvojiće vas od prvog zalogaja.

OČARAVAJUĆI EKLERI SA KAFOM Super idu uz omiljeni napitak, a nikad kremastiji
Mirisni i savršeni, bićete oduševljeni.

CVETIĆI VANILICE Mirisni sitni kolači koje će gosti odmah razgrabiti
Sočni i slatki, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)