DECA ĆE GA OBOŽAVATI Šejk od čokolade i VIŠNJE je savršen spoj
Možete ga praviti kad god želite.
Čoko šeri šejk
Sastojci:
350 ml čokoladnog mleka
250 ml grčkog jogurta
pola kašičice ekstrakta vanile
30 g badema
250 g višanja
kockice leda po želji
Priprema:
Stavite sve sastojke u blender, počevši od čokoladnog mleka i jogurta. Polako dodajte ostale sastojke, a zatim mešajte dok smesa ne postane glatka i kremasta. Dodajte kockice leda, ukoliko želite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SAD IM JE SEZONA Napravite preukusan šejk od OVOG voća, deca će ga odmah zavoleti
Lako se pravi, a brzo pije.
MAGIČAN I KLASIČAN Preukusan punč od jaja ne morate piti samo za praznike
Napravite ga i u ove tople dane.
AKO VIDITE DA ĆE DA VAS SASTAVI Napravite ovaj napitak i prehlada NESTAJE odmah
Jednostavni sastojci, a toliko zdravi.
ZA RAVAN STOMAK KAO DASKA Napitak koji čuda čini za vaše telo!
Ukusan je i možete ga svaki dan piti.
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)