POSNE BRESKVICE Pojedu se začas, a priprema je vrlo jednostavna
Napravite posne breskvice. Idealni slavski kolači, podjednako ukusni, kao u mrsnoj verziji. Lako će napraviti i potpuni početnici.
Potrebno je
Možda vas zanima:

BRESKVICE Sočni kolači koje bude nostalgiju na bakinu kuhinju, slatki i aromatični
Fenomenalan slatkip osvojiće vas od prvog zalogaja.

BRESKVICE Sitni kolači koji osvajaju na prvi zalogaj, za pravo uživanje
Slatki i ukusni kolači, ukusa koji priča priče.

OČISTITE TIGANJ SA SAMO 1 NAMIRNICOM Nema ribanja ni struganja, a nije soda bikarbona
Jednostavan i primenljiv trik, a tiganj će se blistati kao nov.

BRESKVICE Starinski kolači sa džemom koji bude nostalgiju na prošla vremena
Neodoljivi kolači nestaće sa stola čim se postave.
- 100 g šećera
- 8 g vanilinog šećera
- 100 ml ulja
- 100 ml sojinog mleka
- 400 g brašno
- 12 g praška za pecivo
Za sirup:
- 100 g šećera
- 200 ml vode
- 1 kašika džema
Za dekoraciju:
- džem
- kokos
Priprema
Umesite glatko testo tako što ćete da pomešajte šećer, vanilin šećer, ulje i mleko, pa tome dodate prosejano brašno sa praškom za pecivo. Rukom oblikujte kuglice od testa i ređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite oko 25 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Zatim kuglice malo izdubite pa napravite rupicu u koju ćete moći džem da sipate. U šerpi pomešajte šećer, vodu i džem, pa kuvajte uz mešanje dok se šećer ne rastvori. Uvaljajte svaku lopticu od testa u napravljeni sirup i vraćajte na pleh. Zatim punite džemom, pa spojite dve loptice i uvaljate u šećer.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.

MEDENJACI Mekani i ukusni, a super idu uz čaj ili kafu
Bićete oduševljeni ukusom, a zasladiće vas u trenu.

STARINSKI KOLAČ SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Sočan i mekan, a med mu daje poseban šmek.
Komentari (0)