KOKOS KOLAČ Oduševiće vas na prvi griz a topi se u ustima
Osvežavajuć i lagan kolač, a gotov začas.
Potrebno je
- 5 belanca
- 150 g šećera
- 150 g kokosa
- 2 kašike brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 5 žumanca
- 150 g šećera
- 1 puding od vanile
- 4 kašike brašna
- 1 kesica vanilinog šećera
- pola litre mleka
- 250 g margarina
Priprema
Belanca i šećer umutite u šne pa polako dodajte kokos, brašno i prašak za pecivo. Sjedinite smesu pa je izručite na pleh obložen papirom za pečenje i pecite 20 do 25 minuta. Zasebno umutite žumanca, šećer, puding, brašno i vanilin šećer pa skuvajte u mleku. Prohlađenom filu dodajte margarin i sjedinite. Sipajte preko kore. Pospite kolač kokosom, secite i služite. Bon appetit!
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Sočni desert ukusa koji se pamti, za pravo uživanje
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.
LEPA BRENA TORTA Raskošna poslastica nazvana po čuvenoj pevačici, a topi se u ustima
Torta koja je uživala veliku popularnost 80 ih godina 20 veka, ostaviće bez daha i one izbirljive. Bogata, kalorična i čokoladna uskrasiće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)