KOLAČ SA ROGAČEM Pravi se brzo i lako, a zamirisaće cela kuća
Preukusan desert nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
- 3 jaja
- 1,5 šolja šećera
- 1,5 šolja brašna
- 200 g mlevenog rogača
- šolja mleka
- šolja ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 100 g čokolade za kuvanje
- kašika margarina
- 6 kašika mleka
- kašika mleka
Priprema
U jednoj posudi umutite jaja sa šećerom. Uz mešanje mikserom najslabijom brzinom dodajte brašno, mleveni rogač, mleko, ulje, prašak za pecivo, mleko. U pleh obložen papirom za pečenje preručite smesu i rasporedite. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Napravite glazuru pa prelijte preko pečenog kolača. Secite i služite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
PITA OD DUNJA Savršen recept Marte Stjuart za poslasticu od koje će vam poći voda na usta
Recept čuvene američke kuvarice oduševiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)