BRAUNI Kolač koji svi vole a topi se u ustima, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Fenomenalni desert za sve sladokusce.
Potrebno je
- 250 g čokolade za kuvanje
- 50 g butera (ili margarina)
- 250 g kikiriki butera
- 90 g meda
- 75 g kornfleksa
Priprema
Ubacite u lonac čokoladu, buter, kikiriki buter i med i otopite na pari uz mešanje, dok ne dobijete ujednačenu homogenu smesu. Ubacite kornfleks i izmešajte kašikom. Uzmite manji pleh, 20×20 cm, obložite ga pek-papirom i izlijte smesu. Stavite u frižider da se stegne, minimum 2 sata.
Možda vas zanima:
BRAUNI SA JABUKAMA Sočni desert na zdraviji način, a mekan kao pamuk
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa jabukama ćete obožavati.
LIMUN BRAUNI SOČNIJI OD KLASIČNOG Gotov za 20 minuta, od sastojaka koje već imate
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa limunom ćete obožavati.
BRAUNI SA BOROVNICAMA BOLJI OD KLASIČNOG Mekan kao pamuk, a topi se u ustima
Sočni kolač za prave sladokusce.
ČOKOLADNI BRAUNI BEZ BRAŠNA I ŠEĆERA Ne morate da brojite kalorije, a ukusa koji priča priče
Ni malo ne zaostaje za originalom, prste da poližete.
DESERTI SA DŽEMOM Mekani kao duša, a tope se u ustima, biramo samo one najbolje
Sočne krofne, čuvena torta ili starinske knedle, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
ŠAPICE Starinski kolačići za prave sladokusce, po receptu iz bakine kuhinje
Priprema je jednostavna, a ukus neodoljiv.
NAJSOČNIJI UŠTIPCI Desert po norveškom receptu sa jabukama i suvim grožđem, a miriše na jesen
Neodoljivi i mekani, otopićete se od slatkoće.
MEDENA PITA SE TOPI U USTIMA Očaravajuća poslastica raspametiće goste na slavi, a izdašna i neodoljiva
Ako volite čuvenu Medovik tortu, ovu pitu ćete obožavati.
CIMET ROLNICE SA BUNDEVOM Neodoljivi desert kao stvoren za jesen, poći će vam voda na usta
Najbolje služite uz šolju čaja ili kafe.
Komentari (0)