![torta crveni baršun](/data/images/2024-07-22/95005_shutterstock-2156338121_f.jpg)
TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica fenomenalnog ukusa za sve svečane prilike
Torta kojoj popularnost samo raste, pravićete stalno.
Subota, 27. jul 2024.
Torta kojoj popularnost samo raste, pravićete stalno.
Fenomenalna poslastica u savršenom spoju ukusa.
Originalni recept osmislila je Anica Džepina 1974. godine.
Originalni recept osmislila je Anica Džepina 1974. godine.
Nazvana po čuvenom piću, ukusa koji se pamti.
Fenomenalna poslastica probudiće sva čula, a pravi se brzo i lako, i štedi kućni budžet.
Torta nazvana po čuvenoj pevačici, uživala je veliku popularnost 80 ih godina 20 veka.
Klasik na drugačiji način, pravićete stalno.
Klasik bez premca oduševiće i one izbirljive.
Pripremite ovu fenomenalnu poslasticu po receptu Sanje Milojević iz Šapca
Bogata torta sa žutim i belim filom osvojiće i one koji ne vole slatko.
Poslastica savršena za vrele letnje dane osvežiće vas u trenu.
Očaravajuća poslastica ukrasiće svaku svečanu i slavsku trpezu.
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu sa tri fila i kremom od pistaća po receptu Dragane Varevac iz Kraljeva
Ako posetite Dom Jevrema Grujića možete da probate ovaj specijalitet, po originalnom receptu.
Čarobna torta u spoju različitih ukusa, dekorativnim izgledom ukrasiće svečanu trpezu, a ukusom raspametiti goste.
Neodoljiva i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Osmislio je 1832.godine Franc Zaher za kneza Meternika u Beču.