BAKIN KOLAČ PO RECEPTU IZ 19 VEKA Ova dva sastojka su bila drugačija što je mnogo uticalo na ukus
Koristila se mast umesto margarina i soda bikarbona, a ne prašak za pecivo, jer je bila dostupnija.
Subota, 19. jul 2025.
Koristila se mast umesto margarina i soda bikarbona, a ne prašak za pecivo, jer je bila dostupnija.
Mirisan i neodoljiv desert nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Sočan i mekan kao duša, nema ko će mu odoleti.
Sočan i mekan kao duša, nema ko će mu odoleti.
Za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
Starinski recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana
Sočan i mekan, bićete oduševljeni.
Pravi se brzo i lako, a pojede odmah.
Starinski recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana
Pospit šećerom i dekorišite voćem po želji.
Ukusan i sočan, biće mekan danima.
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.
Pospite šećerom ili prilogom po želji.
Možete ih mazati džemom, kremom ili jesti uz čaj i kafu.
Po starom receptu, vraća u dane detinjstva.
Mirisni desert raspametiće i one izbirljive.
Starinski recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana
Fenomenalne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.